Jaarverslag

Al ruim twee decennia is HORNBACH onderdeel van de Nederlandse samenleving. Een samenleving die constant in beweging is, die zich kenmerkt door vooruitgang en vele aanpakkers kent. En daar willen wij graag aanbijdragen. Samen bouwen aan de samenleving. Met stichting HORNBACHhelpt doen we dit op een manier die bij ons past. Structureel. Concreet. Met zijn allen. Wij leveren advies, materialen én vrijwilligers aan bouw- en tuingerelateerde projecten die van toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. Van een nieuwe keuken voor een voetbalvereniging tot het opknappen van een kinderboerderij en een tuinmetamorfose bij een woonzorgcentrum. Stuk voor stuk pracht projecten waar mensen écht iets aan hebben.

Enorm trots ben ik op de vele collega’s door het hele land, die vrijwillig mee helpen aan de realisatie van deze projecten. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat geeft een kick. Trots ben ik ook op de leden van de stuurgroep die alle aanvragen beoordelen en transformaties in gang zetten. Hoogte punt is telkens weer de waardering en dankbaarheid die we ontvangen van de organisaties die we steunen. Voor hen doen we het.

Dit jaarverslag geeft u een overzicht van de gerealiseerde projecten tot nu toe. Met passie gaan wij verder met het uitvoeren van nog meer maatschappelijke projecten. Volle kracht vooruit met stichting HORNBACHhelpt!