Gerealiseerd project!

Sallandse Mixed Hockey Club klaar voor de toekomst

Raalte, 6 mei 2020 – Met meer dan 200 leden is de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) een onmisbare uitlaatklep voor veel jongeren uit de regio. Na zeven weken corona-sluiting werden de trainingen gisteren hervat en kan er weer naar hartenlust gehockeyd worden. Het veld ligt er strak bij, mede dankzij Stichting HORNBACHhelpt die een splinternieuwe blokhut leverde waarin de trekker en het andere veldgereedschap droog kan worden opgeslagen.
“We zijn ontzettend blij met de hulp van Stichting HORNBACHhelpt”, vertelt Tom Klein Koerkamp van SMHC. “De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met verschillende renovaties om de vereniging toekomstbestendig te maken. Zo hebben we er onder andere een hockeyveld bijgekregen, zodat meer regiogenoten hier kunnen hockeyen.

Dat willen we natuurlijk goed onderhouden en dus was een blokhut om veldgereedschap op te slaan hard nodig. De oude schuur viel bijna uit elkaar. Gelukkig schoot Stichting HORNBACHhelpt ons te hulp, want als vereniging moet je het toch hebben van donaties en vrijwilligers. De blokhut staat als een huis. Hier kunnen we zeker weer 25 jaar mee vooruit. Op naar een sportieve toekomst!”